top of page

Hoe belangrijk is uiterlijk?

In de verschillende wereldculturen is uiterlijk van oudsher een belangrijk aspect. Uiterlijk is een onderdeel van indruk, een tot expressie komen van je ziel. Dat betekent niet dat iedereen daar dezelfde smaak in heeft. De één houdt van make up, een ander draagt liever puur natuur uit. Onze uitstraling liegt er meestal niet om; het gezicht geeft uiteindelijk weer hoe wij ons voelen.

 

 

Schoonheid is dus een balans tussen uiterlijk en innerlijk

Cliënten die met een ingreep hun uiterlijk willen verbeteren hebben hier goed over nagedacht. Zij verdienen een duidelijk en realistisch advies gevolgd door een professionele behandeling.Ik streef ernaar om een mooi en natuurlijk resultaat te behalen op een veilige manier. Daarvoor is een goede observatie en een gespecialiseerde kennis van zaken nodig.Samen met u bespreek ik in een rustige en vertrouwelijke sfeer welke aspecten van uw gelaat of uw lichaam u graag zou willen verfraaien. Het belangrijkst hierbij zijn uw precieze wensen. Graag deel ik met u de mogelijkheden en geef ik u mijn adviezen. Samenspraak en openheid staan daarbij voorop.Lees voor mijn persoonlijke verhalen mijn blogs op deze website in hoofdstuk ‘Over Mij’. Deze zijn deels ook terug te vinden op de website van Zorgkaart Nederland (www.zorgkaartnederland.nl) alwaar u ook beoordelingen van reeds behandelde cliënten kunt terugvinden.In Praktijk Swijgman in een sfeervolle medische praktijk in de oude binnenstad van Maastricht. Het is een professionele zorginstelling waar u gastvrij ontvangen en professioneel behandeld zult worden.Wilt u een afspraak maken op één van deze locaties? Kijk dan bij hoofdstuk ‘Afspraak’.

 

 

Stel een vraag
mist u informatie of wilt u mij een persoonlijk vraag stellen? Stuurt u mij dan een email. Dan zal ik u op korte termijn een antwoord geven. info@michelsplastischechirurgie.nl

 


Betaalwijze
Kijk hiervoor naar hoofdstuk ‘Behandelingen & tarieven’ op deze website.
Voor uitgebreide informatie over de verschillende behandelingen kunt u ook terecht bij de “bijsluiters” op de site van onze beroepsvereniging; de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie; www.NVPC.nl

 


Heeft u een klacht
Bent u niet tevreden met een advies of een behandeling?
Neem dan alstublieft contact op met mij op via email en vermeld daarin uw telefoonnummer. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op om tot een afspraak te komen waarin het uiteraard mijn doel is om tot een gezamenlijke oplossing te komen.


Blijft u desondanks ontevreden dan kunt u contact opnemen met een extern klachten bureau:
SoloPartners
Telefoon: 085-201 0140
Email: info@solopartners.nl
 

© 2016 alicemichels - Plastische Chirurgie Maastricht

bottom of page